Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
31.07.2006 19:18 - Секса - ученическата грешка, понякога непоправима!
Автор: nescafefrappe Категория: Лични дневници   
Прочетен: 616 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Ха, ето ги отво мойте разсъждения...Глупави, или пък не(това си е мой проблем- бел.а.) , те са само за да ви накарат да мислите или по - точно да се замислите до какво степен обичайните неща карат човека не просто да се промени, а да издивее...!

Така преди да започна с дългия си и отегчителен разказ ще се опитам да направя едно що-годе нормално определение на думата секс:

Дефиниции
Речник Габерофф: Полови отношения,съвкупност от реакции,преживявания постъпки,свързани с появата и удолетворяването на половото влечение...

Ето и моята дефиниция: Сексът е не просто полово отоншение на два индивида, а висша степен на изразяване на тяхната любов един към друг, не просто  телесно, но и духовно докосване между животинските видове(в това число слагам и хората), затова мойто послание е: Правете любов, а не война!

Определението на ученика(в това число и моето от 15 септември до 30юни) за секса обаче е коренно различно: Един вид "джаста прасата",т.е.  "давай да върви" или иначе казано без удоволстие, без желание, без радост от факта че го правиш(секса), а просто за бройката или по друг начин казано:"Я вижте ме с колко момичета(момчета съм спал(а)"

Истината е, че и на мен не ми пукаше(забележете промяната в глаголното време), затова което се случва, НО винаги има едно "НО"...

А ето я и истината...
Един ден забелязах един съученик да плаче(това което ви казвам не е просто плод на моята фантазия, а ИСТИНА), не просто да плаче, ами и аз не знам как да го опиша, просто не знам...Както е извесно, имаше нещо от сорта на мото за момчетата:"Те никога не плачат"(дали е така, не знам, но за мен НЕ)! И така нека неговото име е Х, просто защото никога няма да кажа името му, неговата условна възраст е 14години, а неговият мозък(като на всички нас)-пилешки(Хахах, опитвам се да приложа и известно количество хумор в не толкова веселата ситуация ), но това нещо коренно се промени...

Разкритието:
Вместо да ви разказвам всички глупости и клюкарски подробности просто ще кажа: неговота приятелка забременя едва 15годишна!!!

Е, ако това не промени положението, не знам кое?...

А защо поне като правим нещо не го правим предпазливо?
Моля ви, хора мислете преди да направите нещо!!!

Използвайте презерватив/кондом(знам, че двете неща са едно и също нещо, но това което правя и пиша е с цел,която може би само аз разбирам).

А сега мойто послание е: Мисли,внимавай,импулсивността е символ на идиотизма, прекалената премереност на параноята!Затова не просто следвай ума или душата си, а следвай сърцето си паралелно с разума!


Мисли!!!



Тагове:   непоправима,


Гласувай:
0



1. amphibia - Глас "ЗА"
31.07.2006 21:07
Мислете преди да действате!!!
цитирай
2. nescafefrappe - Благодаря
31.07.2006 22:05
Може би съм мъдър(не мога да се погледна от страни), не бих казъл че съм разумен, аз просто използвам максимата:Умният човек се учи от грешките на другите, глупавият от собствените!
цитирай
Търсене

Архив